Kategorije
 
 
 
 
 

Što su to efektivni mikroorganizmi?

Za probiotička tehnologiju SCD Probiotics se ne može reći samo da je sigurna, to bi bio vrlo slab kriterij. Naša tehnologija je doslovce blagotvorna za zdravlje i život. Filozofija i temeljni cilj  naše tvrtke, kao i naših dobavljača je da proizvodi s logom SCD moraju doprinijeti zdravlju čovjeka i okoliša, nije dovoljno samo ne štetiti!

Svi preparati ispunjavaju najstrože sigurnosne i higijenske norme u državama u kojima su bili proizvedeni  - SAD, Mađarska i Poljska. Svi preparati su registrirani i dozvoljeni u EU.

Naše proizvodi ne sadrže nikakve kemikalije, konzervanse, E aditive, genetski modificirane kulture niti umjetne enzime.

Proizvodni proces bi se mogao najjednostavnije objasniti na primjeru proizvodnje kefira, kiselog kupusa ili ukiseljenih krastavaca. Radi se o prirodnom fermentacijskom procesu - kiseljenju kiselog mlijeka. Izvor šećera fermentira - dakle kiseli se pod utjecajem probiotičkih SCD kultura. Proizvodnjom mliječne kiseline Ph vrlo brzo opada. Mliječna kiselina ujedno konzervira proizvod ,stoga nije potrebno dodavati još konzervanata.

Naša tvrtka ujedno navodi čestito nego i s ponosom, sve kulture mikroorganizama koje koristi. Naši preparati trenutno nemaju ravnopravnu konkurenciju, što se tiče sadržaja  probiotičkih kultura.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Potpuna (desktop) verzija